Ambulante begeleiding

Praktische informatie voor jongeren

Zit je ergens mee en kun je het niet in je eentje oplossen? Gaat het tussen jou en je ouders niet zo goed of vind je naar school gaan lastig? Zit je niet lekker in je vel? Ben je somber of angstig? Dan is Saaam Zorg er voor jou. Wij helpen je weer grip te krijgen op je situatie. En we werken samen met jou, je ouders en mensen uit je netwerk, aan het oplossen van wat er niet zo goed gaat. Benieuwd naar wat je kunt verwachten als je hulp van ons krijgt? Hieronder lees je er meer over.

Soms gaat het thuis niet zo goed. Er is bijvoorbeeld vaak ruzie. Tussen je ouders of tussen jou en je ouders. Of het lukt niet om de dag goed in te delen, waardoor je bijvoorbeeld vaak te laat op school komt. Om het thuis weer beter op orde te krijgen, krijgen jullie hulp thuis. Wij bieden hulp aan jou én aan je ouders. Samen proberen we de situatie thuis te verbeteren.

We werken aan de communicatie tussen jou en je ouders en geven je tips, bijvoorbeeld om je dag beter in te delen. We helpen je ouders bij het opvoeden. Ook doen we oefeningen, zodat je bepaalde vaardigheden onder de knie krijgt. Je leert bijvoorbeeld wat je kunt doen als je boos of verdrietig bent.

Kennismaken

Je staat er niet alleen voor

Waar zit jij mee? We denken graag samen met jou na over hoe we jou kunnen helpen. Goed om te weten: veel jongeren hebben dezelfde ervaringen gehad als jij. Je bent echt niet de enige.

We hebben jarenlang ervaring met het ondersteunen en begeleiden van jongeren. Daardoor hebben we veel verstand van allerlei vragen, zorgen, klachten en lastige situaties.

Aanmelden